/ Попередня

Структура, принципи формування та розмір оплати праці керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві

Заробітна плата начальника Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, його першого заступника та заступника складається з :

  • посадового окладу – встановленого відповідно до Закону України «Про державну службу» та Схеми посадових окладів на посадах державної служби з урахуванням сімей і рівнів посад, юрисдикції та типів державних органів у 2025 році, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2023 № 1409 «Питання оплати праці державних службовців на основі класифікації посад у 2025 році»;
  • надбавки за ранг – встановленої відповідно до Закону України «Про державну службу» та Розміру надбавок до посадових окладів за ранги державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів»;
  • надбавки за вислугу років – встановленої з врахуванням абзацу другого підпункту 2 пункту 13 Прикінцевих положень Закону України «Про державний бюджет України на 2025 рік».

Премії (у разі встановлення) – відповідно до Закону України «Про державну службу» з врахуванням Порядку преміювання державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» та Типового положення про преміювання державних службовців, які займають посади державної служби категорії «Б», затвердженого наказом Міністерства соціальної політики від 16.12.2019 № 1767, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24.12.2020 за № 81/34364. Розміри преміювання керівництва Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві погоджуються Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

► ► СТРУКТУРА, ПРИНЦИПИ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗМІР ОПЛАТИ ПРАЦІ КЕРІВНИЦТВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В М. КИЄВІ