⇒ Попередня

Новини

28 червня 2024

ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві та ДП «Укрметртестстандарт» співпрацюватимуть в інтересах споживачів

Зустріч щодо співпраці за напрямками ринкового та метрологічного нагляду, за безпосередньої участі керівництва обох організацій, відбулася на базі ДП «Укрметртестстандарт». 

Учасники домовились щодо тісної взаємодії профільних фахівців, зокрема, це стосується експертизи та випробування зразків непродовольчої продукції, присутньої на ринку, та тої, яка може становити потенційну загрозу споживачеві.  

Під час наради дійшли згоди напрацювати алгоритм взаємодії для виявлення небезпечної непродовольчої продукції на ринку, а також продукції, яка становить ризик або не відповідає встановленим вимогам. Серед іншого, домовились про спільний аналіз технічної документації на непродовольчу продукцію, яка надається під час проведення заходів.

Крім того, у перспективі, фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві отримають можливість підвищити свою кваліфікацію та пройти на базі ДП «Укрметртестстандарт» тематичні короткострокові курси з ринкового та метрологічного нагляду.

У зустрічі взяли участь начальник ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Олег Рубан, перший заступника начальника – Анатолій Катеренчук, Генеральний директор ДП «Укрметртестстандарт» Юрій Потокін, перший заступник генерального директора Віктор Ример.