⇒ Попередня

Новини

18 червня 2024

У Києві моніторитимуть стан атмосферного повітря на зовнішній межі санітарно-захисної зони підприємства ТОВ «АДМ»

17 червня спеціалісти Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві взяли участь в роботі «круглого столу» ініційованого Департаментом захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА, присвяченого численним зверненням громадян стосовно забруднення атмосферного повітря міста Києва, спричиненого діяльністю підприємства ТОВ «АДМ», розміщеного за адресою: м. Київ, вул. Сирецька, 33. 

Учасниками заходу також були спеціалісти Державної екологічної інспекції Столичного округу, Державної установи «Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України», керівництво ТОВ «АДМ» та представники громадськості.

У квітні 2024 року спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві на підставі звернення мешканців житлових масивів Куренівка, Сирець та Замковище було здійснено захід державного нагляду (контролю) з цього питання, в результаті якого не було встановлено порушень. Підсумком зустрічі стало рішення про проведення спільного моніторингу стану атмосферного повітря на зовнішній межі санітарно-захисної зони підприємства, зверненої до найближчої житлової забудови, на відповідність вмісту шкідливих речовин, встановленим гігієнічним нормативам.