⇒ Попередня

Новини

03 червня 2024

Інформація про діяльність Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства за травень 2024 року

Спеціалістами Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві (далі – Управління) у травні 2024 року долучалися до здійснення 6 заходів державного нагляду (контролю), в тому числі 5 інспектувань у сфері безпечності та якості харчових продуктів та 1 перевірки дотримання вимог санітарного законодавства, а саме вимог Державних санітарних правил «Транспортування, зберігання та застосування пестицидів у народному господарстві» (ДСП 8.8.1.2.001-98), затверджених наказом Міністерства охорони здоров'я України від 03.08.1998 №1.

Протягом місяця спеціалістами Управління розглянуто 50 фізичних осіб з питань порушення санітарного законодавства, підготовлено 48 вихідних документів з питань діяльності.   

Розглянуто 17 примірних чотиритижневих меню, з яких погоджено 8; розглянуто 22 інструкції з радіаційної безпеки, з них погоджено 6. 

Представники прийняли участь у роботі 11 комісій, в тому числі 7 на рівні Київської міської державної адміністрації та 4 – на рівні районних в м. Києві державних адміністрацій.

Підготовлено 19 інформацій для публікації на сайті Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві про стан атмосферного повітря та радіаційного фону в  місті Києві.