⇒ Попередня

Новини

30 травня 2024

Огляд останніх змін харчового законодавства для викладачів Національного університету харчових технологій

28 травня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів для викладацького складу Національного університету харчових технологій відбувся науковий семінар, присвячений огляду змін законодавства у сфері харчової безпечності.

Спікерами виступили заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу організації протиепізоотичної роботи ГУ ДПСС у м. Києві Роман Матвійчук і заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Юрій Миркеєв.

Подібні заходи є вельми важливими та корисними для викладачів, адже підготовка висококваліфікованих фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» потребує від них глибоких й актуальних знань. Тому, проведення наукових семінарів є однією з кращих практик вдосконалення змісту дисциплін і підвищення якості їх викладання.