28 травня 2024 року на кафедрі експертизи харчових продуктів для викладацького складу Національного університету харчових технологій відбувся науковий семінар, присвячений огляду змін законодавства у сфері харчової безпечності.
Спікерами виступили заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу організації протиепізоотичної роботи ГУ ДПСС у м. Києві Роман Матвійчук і заступник начальника Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, начальник відділу державного контролю ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві Юрій Миркеєв.
Подібні заходи є вельми важливими та корисними для викладачів, адже підготовка висококваліфікованих фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» потребує від них глибоких й актуальних знань. Тому, проведення наукових семінарів є однією з кращих практик вдосконалення змісту дисциплін і підвищення якості їх викладання.