⇒ Попередня

Новини

29 квітня 2024

Як залишити звернення щодо порушення атитютюнового законодавства

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві  за участю громадських організацій та представників бізнесу відбулась нарада-круглий стіл на тему: «Заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення. Особливості роботи у весняно-літній період».

В рамках посилення співпраці з суспільством та громадськими організаціями щодо інформування, виявлення та запобігання порушень законодавства про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення, Головне управління Держпродспоживслужби в м.Києві  інформує про те, що відповідно до чинного законодавства однією із підстав проведення позапланового заходу є звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави, з додаванням документів чи їх копій, що підтверджують такі порушення (за наявності), яке можна направити до Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві одним із таких способів:

- заповнити форму на офіційному веб-порталі Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві за посиланням: http://kyiv-dpss.gov.ua/page/view/appeal

- написати листа на електрону пошту: zvernen@kyiv-dpss.gov.ua

- на сайті Державної установи «Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» за адресою: https://nosmoking.phc.org.ua/

- подати/надіслати звернення в паперовому вигляді на поштову адресу: 
04053, м. Київ, вул. Івана Драча, 10/8.

Звертаємо увагу, що згідно з вимогами ст. 8 Закону України "Про звернення громадян", письмове звернення без зазначення місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство, визнається анонімним і розгляду не підлягає. 

Електронне звернення, якщо воно надсилається без використання електронного цифрового підпису, повинно мати вигляд сканованої копії та/або фотокопії.

*Зразок звернення до Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві