⇒ Попередня

Новини

02 квітня 2024

Інформація про діяльність Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства за березень 2024 року

Управлінням державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства (далі – Управління) постійно проводиться консультаційна робота з суб’єктами господарювання стосовно вимог впровадження господарської діяльності у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення та щодо здійснення державного нагляду (контролю). Протягом березня 2024 року спеціалістами Управління надано 14 консультацій представникам суб’єктів господарювання з відповідних питань.  

За березень 2024 року спеціалістами Управління здійснено 13 позапланових заходів державного нагляду (контролю), в тому числі на підставі заявок (листів) суб’єктів господарювання - 1 перевірка, на підставі звернень фізичних осіб – 12 перевірок. За результатами проведених заходів направлено 3 приписа про усунення порушень вимог законодавства, складено 3 протокола про адміністративне правопорушення. На 02.04.2024 винесено 2 постанови по справі про адміністративне правопорушення на загальну суму 816 грн., штрафи сплачено до державного бюджету.

Відомості щодо здійснених Управлінням заходів внесено до інтегрованої автоматизованої системи державного нагляду (контролю).