⇒ Попередня

Новини

29 березня 2024

Інформація щодо перевірки якості питної води на харчоблоках та в питних фонтанчиках у закладах освіти Дніпровського району м. Києва

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в м. Києві (далі- Головне управління) на розгляді знаходилось звернення громадян щодо невідповідності якості питної води на харчоблоках та в питних фонтанчиках у закладах освіти Дніпровського району м. Києва.

Після отримання  погодження від  Держпродспоживслужби на проведення позапланових заходів державного нагляду (контролю) в частині дотримання вимог санітарного законодавства на підставі звернення Головним управлінням проведені позапланові перевірки у 5 закладах загальної середньої освіти Дніпровського району м. Києва з відбором проб питної води для лабораторних досліджень. 

За результатами лабораторних досліджень відібрані проби питної води, на харчоблоках та у питному фонтанчику закладів освіти відповідають вимогам Державних санітарних норм та правил "Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною" (ДСанПіН 2.2.4-171-10).

Порушень вимог санітарного законодавства під час перевірки не виявлено.