- щодо належного планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень;
- щодо території, стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування, а також заходів щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок;
- щодо планування та стану комунікацій (вентиляції, водопроводів водопостачання та водовідведення, електро- та газопостачання, освітлення тощо);
- щодо безпечності води, льоду, пари, допоміжних матеріалів для переробки (обробки) харчових продуктів, предметів та матеріалів, що контактують з харчовими продуктами;
- щодо чистоти поверхонь, процедур прибирання виробничих, допоміжних, побутових приміщень та інших поверхонь;
- щодо здоров’я та гігієни персоналу;
- щодо поводження з відходами виробництва та сміттям, їх збору та видалення з потужності;
- щодо контролю за шкідниками, визначення виду, запобігання їх появі, засобів профілактики та боротьби;
- щодо безпечного зберігання та використання токсичних сполук і речовин;
- щодо специфікації та контролю постачальників;
- щодо зберігання та транспортування;
- щодо контролю технологічних процесів;
- щодо маркування харчових продуктів та інформування споживачів.
Запрошуємо вас до діалогу. По завершенні циклу заплановано присвятити декілька ефірів запитанням, які залишають глядачі у спеціальній формі за посиланням: https://forms.gle/KMn4a1PTswCpmYd59