⇒ Попередня

Новини

15 січня 2024

Некомерційне переміщення тварин – алгоритм підготовки та контактна інформація

Комфортне оформлення, оптимальні умови для здійснення заходів ветеринарно-санітарного контролю та видачі супровідних документів на тварин - все це доступно у Києві завдяки злагодженій роботі фахівців.

Для зручності власників своїх улюбленців, які бажають отримати міжнародний ветеринарний сертифікат для виїзду з тваринами-компаньйонами за межі території України, в приміщенні Державної міської лікарні дрібних тварин в м. Києві Об’єднання ветеринарної медицини в м. Києві відкрито спеціалізоване робоче місце відділу прикордонного інспекційного контролю „Київ” Управління державного контролю на кордоні, для сертифікації домашніх тварин.

Дивіться інфографіку, яка містить покроковий алгоритм підготовки до перетину кордону з домашніми улюбленцями.

Адреса: Київ, вул. Волинська, 12. Зв’язатись з Об’єднанням ветеринарної медицини в м. Києві можна за телефоном. 245-75-28  Пн-Пт 800-1700  Сб- Нд – вихідні. 

Актуальні вимоги до некомерційного переміщення тварин різних країн світу та контактні дані установ щодо одержання відповідних документів у різних областях опубліковані на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби. 

Детальніше про Вимоги до некомерційного переміщення тварин за посиланням: https://bit.ly/3vv4K9c

Зауважимо, під некомерційним переміщенням тварин (а саме – собак, котів і домашніх тхорів (фреток)) розуміють будь-яке переміщення, що не має на меті продаж чи передачу права володіння домашньою твариною, у кількості, що в сумі не перевищує 5 голів.