⇒ Попередня

Новини

26 вересня 2023

Про моніторинг стану готовності закладів дошкільної освіти Оболонського району Києва до нового 2023-2024 навчального року

18-22 вересня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві у складі комісії РДА, ДСНС, поліції, управління освіти та ДУ «Київський міський ЦКПХ МОЗ», провели моніторинг стану готовності закладів дошкільної освіти Оболонського району Києва до нового 2023-2024 навчального року та їх готовності до роботи в умовах воєнного стану.

Під час проведення обстежень зверталась увага на благоустрій територій закладів, створення безпечних умов перебування та навчання учнів, облаштування укриттів, забезпеченість харчоблоків необхідним справним технологічним та холодильним обладнанням, достатньою кількістю кухонного посуду, миючими та дезінфікуючими засобами, а також питанням щодо особливостей впровадження та використання постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

За необхідності, були надані рекомендації щодо усунення невідповідностей  вимог санітарного законодавства та законодавства про харчові продукти.