⇒ Попередня

Новини

05 вересня 2023

Повідомлення про тимчасове припинення виробництва та/або обігу харчових продуктів на потужностях, метою усунення оператором ринку загрози для життя та/або здоров’я людей (дітей)

При проведенні позапланових заходів державного нагляду (інспектуваннях) потужностей оператору ринку, який здійснює обіг харчових продуктів у приватних дитячих садках «Liberty» за адресами: м.Київ, вул. Анни Ахматової, 35-Б та вул. Грузинська, 35-А встановлено численні порушення законодавства про харчові продукти.

З метою усунення виявлених порушень, Головним державним інспектором прийняті Рішення про тимчасове припинення виробництва та/або обігу харчових продуктів на потужностях терміном на десять робочих днів для усунення оператором ринку загрози для життя та/або здоров’я людей (дітей) та видано Приписи про усунення порушень вимог законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин.

Нагадаємо, спалах повʼязують із кейтерінговою компанією ТОВ «КІДС КЕЙТЕРИНГ КИЇВ», яка обслуговує понад 20 дитячих дошкільних закладів Києва. Епідрозслідування триває, про перебіг інформуватимемо надалі.