⇒ Попередня

Новини

09 травня 2023

Консультативна допомога бізнесу щодо відповідності нехарчової продукції вимогам Технічних регламентів.

Фахівці відділу ринкового та метрологічного нагляду ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві 05 травня здійснили інформаційне відвідування магазину «Леруа Мерлен» за адресою: м. Київ, вул. Полярна, 17А. 

Мета візиту - консультативна допомога бізнесу для усунення відповідності нехарчової продукції вимогам Технічних регламентів, що у свою чергу сприятиме захисту прав споживачів. 

При огляді продукції були виявлені невідповідності. 

Зокрема:
1. Настільна лампа LED Koze Inspire– На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. 
2. Лампа настільна Reality SMD LED – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. На електрообладнанні відсутній знак відповідності технічним регламентам.
3. Вентилятор настільний Equation KYT30BR – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси.
4. Тепловентилятор Intertek PTC1502 – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. На електрообладнанні відсутній знак відповідності технічним регламентам.
5. Обігрівач Equation FH16 – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. На електрообладнанні відсутній знак відповідності технічним регламентам.
6. Вентилятор настільний Equation TX602D – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси.
7. Холодильник Gorenje NRS8181KX – Енергетична етикетка не закріплена на зовнішньому боці або кришці приладу.
8. Пральна машина Gorenje WHE60SFS – Енергетична етикетка не закріплена на зовнішньому боці або кришці приладу.
9. Витяжка вбудована Gorenje WHI649EXBG – Енергетична етикетка не закріплена на зовнішньому боці або кришці приладу.
10. Подовжувач садовий Lexman 15m – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. На електрообладнанні відсутній знак відповідності технічним регламентам.
11. Настільна лампа Feron DE1729 – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. 
12. Лампа настільна Inspire BT0861 – На електрообладнанні відсутня інформація про виробника та імпортера, а саме їх найменування, зареєстровані комерційні найменування та контактні поштові адреси. На електрообладнанні відсутній знак відповідності технічним регламентам.

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві поінформували представників суб’єктів господарювання про усі виявлені недоліки і необхідність їх якнайшвидшого усунення.