⇒ Попередня

Новини

27 січня 2023

Захворювання на гостру кишкову інфекцію серед споживачів харчової продукції, виготовленої у закладі громадського харчування кафе «Honey».

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві інформує, що відповідно до інформації Державної установи "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України" у Шевченківському районі Києва зареєстровані захворювання на гостру кишкову інфекцію серед споживачів харчової продукції, виготовленої у закладі громадського харчування кафе «Honey» за адресою: м. Київ, вул. Ярославів Вал, 20.

Встановлено, що 25 січня 2023 захворіло четверо відвідувачів зазначеного закладу, у тому числі троє госпіталізовані до медичного закладу столиці. Усі захворілі дорослі. Захворювання пов’язують із вживанням страв, що містять курячі яйця.

Головним управлінням Держпродспоживслужби в м. Києві спільно із Державною установою "Київський міський центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України" розпочато епідеміологічне розслідування випадків захворювання.