⇒ Попередня

Новини

04 жовтня 2022

Інформація щодо виявлення гістаміну у тунці експортованого з Іспанії

Інформуємо стосовно виявлення гістаміну у тунці, що експортувався з Іспанії (експортер: Frime S. F.U., Spain) до України (імпортер: ТОВ «ОДІСЕЙ ЛЮКС», вул. Київська 19-А, м. Вишневе, Київська область) відповідно до інформаційного повідомлення системи RASFF № 2022.4907-fup 10 від  01 вересня 2022. 

Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та проінформувати Головне управління Держпродспоживслужби в       м. Києві про результати розгляду та вжиті заходи відповідно до законів України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві за телефоном - (044) 486-95-85 або електронною адресою: info@kyiv-dpss.gov.ua