⇒ Попередня

Новини

14 жовтня 2025

Споживачі все частіше обирають продукти без ГМО через занепокоєння щодо їхнього впливу на здоров’я

 Продукція, яка не містить генетичних модифікацій, стає символом якості та природності.

Продукти без ГМО часто асоціюються з органічними та екологічно чистими, що підвищує довіру та цінність бренду.

У нашому інституті проводимо сучасні дослідження харчових продуктів, сировини та кормів на наявність (ГМО) з використанням передових методів:

✔ ПЛР — для точного виявлення навіть у мінімальних кількостях;

✔ кількісні аналізи — щоб перевірити, чи вміст ГМО не перевищує норм;

✔ ідентифікація ГМ-ліній

Чому це важливо?

? відповідність міжнародним вимогам;

? безпека для споживачів і довіра до бренду;

? конкурентна перевага

м. Київ, вул. Донецька, 30

тел.: +38 (044) 364 77 85