Радимо споживачам бути уважними при виборі харчових продуктів і звертати увагу на:
Маркування, де, окрема, має бути зазначена:
назва і склад продукту склад;
дата виробництва та «краще спожити до…» / «вжити до…»;
дані про виробника та імпортера.
Умови зберігання:
в торговельному залі має бути чисто;
температуру в холодильних вітринах;
чи дотримані умови роздільного зберігання (м’ясо, риба, молочні продукти).
Зовнішній вигляд:
відсутність сторонніх запахів;
без ознак псування;
непошкоджена упаковка.
Утримуйтесь від придбання харчових продуктів в місцях стихійної торгівлі!
У разі виникнення сумнівів щодо безпечності та якості харчових продуктів – краще відмовитись від покупки. У випадку виявлення порушень — звертайтесь до Держпродспоживслужби та її територіальних органів.