Особлива увага приділялася погодженню меню шкільних їдалень. Протягом 2025 року територіальні органи Держпродспоживслужби розглянули понад 11 500 меню закладів загальної середньої освіти. Більшість із них були одразу погоджені, а ті, що потребували доопрацювання, – скориговані спільно з фахівцями. Адже саме від безпечності та якості харчування залежить найцінніше – здоров’я дітей.
За словами заступника Голови Держпродспоживслужби Андрій Крейтор: «Реформа шкільного харчування, ініційована першою леді України Оленою Зеленською, — це не лише про нове меню. Це реформа турботи, розвитку і майбутнього наших дітей. Держпродспоживслужба на чолі з Головою Сергій Ткачук є надійним партнером у цьому процесі: ми контролюємо, консультуємо та допомагаємо школам, щоб кожна дитина щодня отримувала збалансоване та безпечне харчування. І ми зі свого боку будемо стежити, щоб усе працювало належним чином».
Детальніше: https://bit.ly/47THGC7