Фахівці Державних лабораторій Держпродспоживслужби та працівники лабораторій різної форми власності й підпорядкування мають можливість підвищити кваліфікацію та практичні навички роботи з сучасними аналітичними методами та обладнанням разом із провідними експертами хіміко-токсикологічного відділу ДНДІЛДВСЕ.
Тема: «Сучасні методологічні підходи хіміко-токсикологічного аналізу для забезпечення ефективного контролю показників якості і безпечності харчових продуктів, кормів та води».
Обсяг: 3 кредити ЄКТС / 90 годин
Форма навчання:
* Дистанційна форма: вебінари, міні-лекції, дискусії та групові завдання (01.09–05.09)
* Очна форма: демонстраційні вправи та робота на приладах (08.09–12.09 – перша група, 15.09–19.09 – друга група)
На курсі ви отримаєте:
Практику на сучасному обладнанні (газова та рідинна хроматографія, мас-спектрометрія, ІФА, ААС);
Досвід роботи з реальними зразками: пестициди, мікотоксини, ветеринарні препарати, транс-ізомерні жирні кислоти;
Навички валідації методик, калібрування обладнання, аналізу та оформлення результатів;
Знання вимог національного та європейського законодавства, стандартів GLP та ISO/IEC 17025;
Сертифікат підвищення кваліфікації
Унікальність програми – поєднання теорії з інтенсивною практикою, реальні кейси та робота на сучасних приладах.
Навчально-медотичний відділ: +38 (095) 200 07 83