Заступник Голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Сергій Захарін провів робочу зустріч щодо подальшої цифровізації лабораторно-діагностичної роботи на ринках.
Перший заступник Голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Олег Осіян зазначив, що за дорученням Голови Держпродспоживслужби Сергій Ткачук вживаються системні заходи у сфері оптимізації роботи установ лабораторної мережі. У фокусі уваги – модернізація широкого переліку управлінських процесів, зокрема в частині організації лабораторної роботи на ринках. Одним із ключових інструментів реформи є максимальна цифровізація, що має на меті підвищити ефективність роботи, усунути корупційні ризики та прискорити оформлення замовлень.
Детальніше: https://surl.lu/vetrre