⇒ Попередня

Новини

11 серпня 2025

Літо — час підвищеної уваги до безпечності їжі! У спеку мікроорганізми в продуктах розмножуються в рази швидше

? А це — прямий ризик харчових отруєнь у закладах харчування.

? Що робити, щоб не втратити довіру клієнтів і не завдати шкоди здоров’ю людей?

? Дотримуйтесь гігієни

? Контролюйте якість і терміни сировини

? Слідкуйте за температурним режимом

? Не змішуйте сире з готовим

? Готуйте — не "підгрівайте"

? Персонал — тільки здоровий і навчений

? Детальні поради — на зображенні!

? А також нагадуємо:

✅ Ваш заклад має бути зареєстрований як потужність відповідно до законодавства.

✅ Система НАССР — обов’язкова для всіх операторів ринку.

? У разі харчових отруєнь — негайно звертайтеся до Держпродспоживслужби у вашому регіоні. Це дозволить швидко реагувати і запобігти поширенню загроз.