⇒ Попередня

Новини

02 червня 2022

Увага: несанкціоноване використання бамбуку у меламінових лотках

Інформуємо стосовно виявлення несанкціонованого використання бамбука в меламінових лотках, що експортувалися з Польщі до України (в тому числі Київ) відповідно до інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 01 квітня 2022 року № 2022.1640-fup 6.

У разі виявлення даного харчового продукту, відповідно до частини 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», якщо харчові продукти, які оператор ринку ввіз (переслав) на митну територію України, виробив, переробив або обіг яких здійснює, не відповідають вимогам безпечності, він негайно розпочинає процедуру вилучення цих харчових продуктів з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформує про виявлену невідповідність компетентний орган.

Шановні споживачі! У разі виявлення вказаного харчового продукту, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві за телефоном - (044) 486-95-85 чи електронною адресою: info@kyiv-dpss.gov.ua.

З додатковою інформацією можна ознайомитись за посиланням: https://www.mzcr.cz/nebezpecne_vyrobky/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-tac-hubert-tray/