⇒ Попередня

Новини

18 квітня 2025

Особливості базових вимог харчового законодавства для операторів ринку, що здійснюють первинне виробництво

? ? Тема нашої сьогоднішньої серії інфографік, підготовленої спільно з Міністерство аграрної політики та продовольства України

Розповідаємо про:

✅ Вимоги законодавства, які поширюються та які не поширюються на операторів ринку, що здійснюють первинне виробництво

✅ Які заходи державного контролю застосовуються, а які не застосовуються до операторів ринку, що здійснюють первинне виробництво

Роз’яснюємо яке виробництво є первинним, а яке – ні:

✅ Виробництво продуктів рослинного походження

✅ Поводження з тваринами, які призначені для виготовлення харчових продуктів

✅ Виробництво молока

✅ Виробництво риби та рибних продуктів, живих двостулкових молюсків, живих голкошкірих, живих кишковопорожнинних, живих морських черевоногих

✅ Виробництво яєць

✅ Виробництво меду та інших продуктів бджільництва

#ПрямуємоРазом #EU4SaferFood #Мінагрополітики