⇒ Попередня

Новини

11 квітня 2025

Держпродспоживслужба та європейський проєкт EU4SaferFood: результати роботи в 1 кварталі 2025 року

??Розроблення Стратегії реформування Держпродспоживслужби до 2028 року, провадження реформи лабораторної мережі служби та оптимізація системи PHIS – обговорили Голова Держпродспоживслужби Сергій Ткачук та Аташе з питань сільського господарства, Керівником сектору сільського господарства, рибальства, лісництва і безпечності харчових продуктів Представництва ЄС в Україні пан Крістіаном Бен Хелл за участі представників Держпродспоживслужби та європейського проєкту EU4SaferFood

?«Створення сучасного та цифрового державного органу потребує багато кроків та часу. Це не одна дія. Необхідно сформувати та створити єдиний організм, який врахує всі напрями та створить «Єдиний підхід здоров’я»: людина-тварина-рослина. Кадрова політика, обмін інформацією за допомоги цифрових інструментів, організація роботи на всіх рівнів: від центрального до районного – це не весь перелік трансформації всієї системи Держпродспоживслужби. Спільно з експертами проєкту ЄС EU4SaferFood вже робимо перші кроки в цьому направлені», - відзначив Сергій Ткачук.

?Детальніше: https://bit.ly/3RFK6uT