Надання рекомендацій та настанов щодо необхідних змін для досягнення відповідності
тема вебінару, який цього тижня Проєкт спільно з Навчальним центром ДНДІЛДВСЕ провів для:
Фахівців Держпродспоживслужба
Державних лікарень ветеринарної медицини
Операторів ринку – потенційних експортерів свиней та продуктів зі свинини до ЄС
Говорили про:
правила утримання, транспортування та забою тварин
дотримання санітарно-гігієнічних норм у господарствах утримання свиней та на переробних підприємствах, а також під час перевезення та забою тварин
вимоги ЄС до країн-експортерів свиней та продуктів зі свинини.
Довідково:
Навчальний центр створено для безперервного професійного розвитку спеціалістів Мінагрополітики та Держпродспоживслужби за підтримки нашого Проєкту на базі Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.
Минулого року ЄС профінансував закупівлю і постачання сучасного ІТ обладнання та програмового забезпечення для Навчального центру
#ПрямуємоРазом #EU4SaferFood #Держпродспоживслужба #ДНДІЛДВСЕ