⇒ Попередня

Новини

28 березня 2025

Якщо ви залучені до бджільництва, то вам будуть цікаві й інші наші інфографіки. Ми продовжуємо розповідати про гігієнічні вимоги.

? Цього разу – до потужностей, на яких здійснюється виробництво та/або обіг продуктів бджільництва.

У нашій спільній із Міністерство аграрної політики та продовольства України серії про вимоги до:

✅ потужностей, на яких здійснюється первинне виробництво та обіг

✅ потужностей, на яких здійснюється обробка, переробка та/або обіг

✅ пакування, маркування, зберігання та транспортування

✅ персоналу, який працює з продуктами бджільництва

✅ операторів ринку / потужностей із виробництва продуктів бджільництва

Вимоги затверджені відповідним наказом Мінагрополітики №1968 від 15.11.2023

#ПрямуємоРазом #EU4SaferFood #Мінагрополітики

#ГігієнічніВимоги #ГігієнічніВимоги_ПродуктиБджільництва

P.S. Слідкувати за нашими публікаціями також можна у

WhatsApp ? https://bit.ly/EU4SaferFood та

Telegram ? https://t.me/eu4saferfood