Оперативна інформація за 3 лютого на основі моніторингу дотримання профілактичних і протиепідемічних заходів суб’єктами, які здійснюють господарську діяльність у Києві.
За участі фахівців ГУ Держпродспоживслужби в м. Києві провели заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог санітарного законодавства щодо здійснення протиепідемічних заходів на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) на 92 об’єктах.
Зокрема, відвідано 38 закладів освіти, зокрема і 30 гуртожитків, 14 закладів громадського харчування, 14 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 20 – непродовольчими товарами, 3 заклади культури, 3 перукарні.
Виявлено 15 порушень.