Заступник Голови з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Сергій Захарін взяв участь у круглому столі з питань цифрового моніторингу безпечності харчових продуктів, що пройшов на майданчиках Миколаївського національного аграрного університету.
У круглому столі, окрім представників Держпродспоживслужби, взяли участь заступник керівника представництва Всесвітньої продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в Україні з питань критичних ситуацій і реабілітацій Марко де Гаєтано, перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов, керівник відділу «Офіс Горизонт Європа» Ігор Таранов, академіки Національної академії аграрних наук України Сергій Кваша і Раїса Вожегова, ректор університету В’ячеслав Шебанін, експерти ФАО.
Детальніше: https://surl.li/scfatb