⇒ Попередня

Новини

06 грудня 2024

Про гігієнічні вимоги до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження

Разом із Міністерство аграрної політики та продовольства України продовжуємо розповідати про гігієнічні вимоги.

Цього разу  до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження, що постачаються кінцевим споживачам або локальним закладам роздрібної торгівлі в невеликих обсягах:

 яєць

 рибних продуктів

 живих двостулкових молюсків

 м’яса свійської птиці та зайцеподібних, забитих у господарстві походження

 туші та м’ясо диких тварин

 Відповідний наказ Мінагрополітики №3498 від 17.09.2024 набуває чинності з дня опублікування; вимоги стають обов’язковими:

 стосовно живих двостулкових молюсків – з 28 червня 2027 р.

 стосовно інших продуктів, перерахованих вище – через 3 роки з дня припинення/скасування воєнного стану

#ПрямуємоРазом #EU4SaferFood #Мінагрополітики #ГігієнічніВимоги_ХарчовіПродуктиТваринногоПоходження

P.S. Слідкувати за нашими публікаціями також можна

у WhatsApp

 https://bit.ly/EU4SaferFood

та Telegram

 https://t.me/eu4saferfood