⇒ Попередня

Новини

18 листопада 2024

Фахівці ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві провели онлайн нараду із відповідальними особами комунальних закладів охорони здоров'я міста Києва

Під час заходу обговорено нормативно-правові акти щодо  безпечного та якісного харчування пацієнтів у лікарнях. Онлайн формат дозволив інтерактивно та оперативно поєднати експертні знання консультанта із конкретними потребами представників закладів. 

У ході зустрічі було детально розглянуто вимоги чинного законодавства, практичні аспекти їх впровадження, а також наголошено на важливості співпраці та постійного діалогу для підвищення стандартів харчування у медичних закладах. 

«Обмін досвідом та конструктивний діалог дозволили визначити ключові напрями для вдосконалення процесів, що сприятиме забезпеченню здоров'я та комфорту пацієнтів», – зазначає Дмитро Байраченко, начальник Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві.

У нараді взяли активну участь представники 74 комунальних закладів охорони здоров’я Києва. Учасники мали змогу поставити запитання, знайти відповіді та рішення для  нагальних задач їхньої діяльності.