Аналіз діяльності територіальних органів Держпродспоживслужби під час воєнного стану – головна тема засідання колегії.
Передбачати загрози, забезпечити якість і безпечність продукції, зберегти здоров’я, життя та майбутнє людей, тварин і рослин – це головна місія Держпродспоживслужби. А отже кожен територіальний орган Держпродспоживслужби повинен працювати чітко та злагоджено. Про це зазначено керівництвом Держпродспоживслужби під час виїзного засідання колегії Держпродспоживслужби, який відбувся на Вінниччині.
Захід проходив протягом 6 год в змішаному форматі за допомоги електронних комунікацій та під час якого було розглянуто одні із важливих напрямів діяльності Держпродспоживслужби.
Детальніше: https://bit.ly/48E5dW7