⇒ Попередня

Новини

27 вересня 2024

Безпека та якість харчових продуктів актуальний напрям роботи Держпродспоживслужби

ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві поінформувало бізнес про трансформацію системи державного контролю в сфері безпечності та якості харчових продуктів під час Всеукраїнського ресторанного саміту.

Зокрема, начальник Головного управління Олег Рубан розповів про належне планування виробничих, допоміжних та побутових приміщень для уникнення перехресного забруднення, нагадав учасникам вимоги до стану приміщень, обладнання, проведення ремонтних робіт, технічного обслуговування обладнання, калібрування тощо, а також заходи щодо захисту харчових продуктів від забруднення та сторонніх домішок. Також наголосив на важливості контролю здоров’я та гігієни персоналу.